D'Win Sfeervol Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Luxaflex® terraszonwering – Functioneel & elegant

Bij de D’Win sfeervol wonen kunt u terecht voor een grote keuze aan terraszonweringen in verschillende designs en kleuren.Dankzij de grote keuze past de terraszonwering bij elke woning en maakt een ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.

Door de goede regeling van licht en warmte geeft een Terraszonwering u een prettig gevoel en meer comfort. U kunt zowel binnen als buiten optimaal genieten in uw eigen stijl.

Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving.

Geniet zowel overdag als ’s avonds van topcomfort

We beseffen dat het buitenleven een steeds belangrijkere rol gaat spelen in ons leven. We voelen ons prettig bij heerlijke lentedagen en lange zomeravonden. Luxaflex® outdoor heeft comfort hoog in het vaandel staan, daarom kunnen alle zonweringen elektrisch worden uitgevoerd.

Dankzij de Powerrailverlichting en de heater maakt u het buitenleven zo sfeervol en aangenaam mogelijk, ook als het wat frisser wordt.

Van de hoogste kwaliteit

Luxaflex® Outdoor Producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid. Het scherm kent een gesloten cassettesysteem waardoor het doek en de onderdelen optimaal zijn beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.


Maak een afspraak

Luxaflex® Screens bij D'Win Sfeervol Wonen in de regio Leende, Valkenswaard en Eindhoven

Luxaflex® Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties. Zo zijn deze volledig bestand tegen roesten, niet vervormbaar en bestand tegen elk weertype. U kunt de zonwering dus veilig en vaak gebruiken, ook als het wat harder waait. De screendoeken beschermen bovendien uw interieur tegen zon en warmte.

Breed assortiment in doeken

De Luxaflex® Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen. De Luxaflex® Outdoor Collection Screens bevat diverse transparanties en een uitgebreid assortiment decoratieve doeken.
U zult versteld staan van de mogelijkheden.


Neem contact op met ons

Luxaflex® rolluiken – functioneel met optimaal gebruiksgemak

De rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Ze bieden daarbij ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

Geniet van een verhoogde privacy, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte- en koudewering die zorgen voor energiebesparing.

Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks- en bedieningsgemak, mede doordat alle rolluiken standaard elektrisch geleverd worden. U kunt kiezen uit drie mooie variaties rolluiken.

Bij D’Win Sfeervol wonen adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze!


Bekijk onze merken

Luxaflex® terrasoverkapping – Het hele jaar genot van uw tuin

Met een Luxaflex® terrasoverkapping van D’Win Sfeervol Wonen kunt u langer profiteren van uw tuin met het comfort van binnen. Het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven.

De Luxaflex® Terrasoverkapping wordt volledig op maat gemaakt

In de kleur die bij u past

Luxaflex® terrasoverkapping biedt een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en modellen.

Wilt u uw Luxaflex® terrasoverkapping verder verfijnen naar uw smaak? Dat is mogelijk! Verleng uw zomeravonden met sfeervolle, dimbare LED verlichting.
Maak van de terrasoverkapping een terraskamer door te kiezen voor een spie met complete zijwanden of een prachtige windvaste Screen. Alle zijden zijn af te sluiten met glazen paneeldeuren.

Met de Luxaflex® terrasoverkapping kunt u in alle seizoenen volop genieten van het buitenleven.


Bekijk onze merken

Luxaflex® Serrezonwering bij de D’Win Sfeervol Wonen

Voor serres en erkers is een speciale zonwering ontwikkeld, Luxaflex® Serrezonwering.

Een Luxaflex® Serrezonwering vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Het product beschermt uw interieur en houdt uw huis koel, zodat u optimaal kunt genieten van uw serre.

Dankzij de grote keuze exclusieve trendy acryl doeken uit de Luxaflex® Outdoor Collectie past een Luxaflex® Serrezonwering bij elke woning. De Luxaflex® Outdoor collectie is te zien in onze winkel aan de Valkenswaardseweg in Leende.

Bij D’Win Sfeervol wonen adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze!


Bekijk onze merken

Luxaflex® vensterzonwering – met vrij uitzicht naar buiten

Luxaflex® Vensterzonwering beschermt uw interieur tegen zonnestraling en is bij uitstek geschikt voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Het Openen van ramen en deuren blijft (beperkt) mogelijk.

Luxaflex® Vensterzonwering biedt u een vrij uitzicht naar buiten.

Door de ruime keuze aan kleuren past het bij elk type woning, laat u inspireren in onze showroom aan de Valkenswaardseweg in Leende en ontdek de gehele Luxaflex® outdoor collectie.


Bekijk onze merken

Luxaflex® Markiezen – klassieke uitstraling met moderne materialen.

Het frame van een Luxaflex® Markies is verkrijgbaar in hout of aluminium, zodat u kunt kiezen voor de uitstraling die u wenst.
Een uitstekende UV-bescherming zonder het uitzicht te verstoren

Wij informeren u graag verder over alle opties, dus kom gerust langs bij D’Win Sfeervol wonen in Leende.

Van de hoogste kwaliteit

Luxaflex® Outdoor Producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid.


Neem contact op met ons

Luxaflex® buitenjaloezieën bij D'Win Sfeervol Wonen in de regio Leende, Valkenswaard en Eindhoven

Luxaflex® buitenjaloezieën laat daglicht beter tot zijn recht komen en vermindert de schittering.
De Luxaflex® buitenjaloezieën kunnen afhankelijk van de weersomstandigheden opgetrokken of neergelaten worden en tevens kun je de lamellen zo kantelen dat direct zonlicht buiten wordt gehouden.

Nog meer kleur

De Luxaflex buitenjaloezieën zijn nu leverbaar in nog meer lameltypes, in nog meer kleuren en in vele technische uitvoeringen. Kom gerust langs in onze winkel aan de Valkenswaardseweg in Leende voor een passend advies bij u woning.


Bekijk onze merken

De grote merken van D'Win Sfeervol Wonen

Bij D'Win Sfeervol Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Jasno
Forbo
Moduleo